Simon Petersen

Osteopat Göteborg

Det finns många anledningar till varför man kan söka osteopat Det kan handla om smärta eller stelhet som hindrar vardagen, eller att man lider av kroniska besvär som man inte lyckats få bukt med. Många söker hjälp för att förbättra sin kroppsliga funktion eller återhämta sig efter skada. Stress, dålig hållning och repetitiva belastningsskador är också vanliga orsaker. Osteopati kan även vara till hjälp vid återkommande huvudvärk eller spänningar som påverkar kroppens allmänna hälsa och välmående.

Osteopat Göteborg

Sooh
5.0
Baserat på 23 recensioner
powered by Google
js_loader

Adress

Norra Allégatan 7
413 30 Göteborg
Vägbeskrivning

Öppettider

Måndag – fredag     09:00 – 18:30
Lördag – söndag     stängt

Priser

Osteopatisk Behandling – 850 kr
Personlig Träning – 795 kr
Klassisk Massage 30min – 495 kr
Klassisk Massage 45min – 750 kr
Klassisk Massage 60min – 850 kr
Holistisk Hälsocoachning – 1 295 kr

Ombokning eller avbokning av besök ska ske senast 24 timmar före avtalad tid. Uteblivet eller för sent om- eller avbokat besök debiteras fullt pris.


Osteopatisk behandling

Osteopati är en manuell behandlingsform som använder händerna för att diagnostisera och behandla skador och sjukdomar. Simon Petersen jag tillämpar flera olika tekniker som manipulation, mobilisering, massage och triggerpunktsbehandling för att lindra smärta och förbättra kroppens rörlighet och självläkande förmåga. Min holistiska behandlingar baseras på individens unika behov och inkluderar även livsstilsråd kring träning, sömn och stress.

Osteopat Göteborg

Vanliga frågor

Ytterlige frågor hittar du under vanliga frågor eller du kan ta kontakt oss med din fråga, så återkommer vi.


Osteopat Simon Göteborg

Om mig

Simon Petersen är en skicklig osteopat i Göteborg och Mölndal som erbjuder osteopatiska behandlingar för att främja hälsa och välbefinnande. Utöver osteopati erbjuder han också massage, personlig träning och hälsocoachning. Hans behandlingar är individanpassade och baserade på evidensbaserad vård, där patientens unika behov står i centrum. Simon har gedigen utbildning och erfarenhet inom sitt område, med fokus på kunskap, professionalitet och en personcentrerad approach.


Hitta till hit

Curena
Norra Allégatan 7
413 03 Göteborg
Vägbeskrivning