Linda Karlsson

Psykolog Göteborg

Till mig kan du komma och få hjälp med psykologiska problem eller frågor. Det kan handla om att man känner att man fastnat i livet och vill få hjälp att komma vidare, att man hamnat i en kris som man inte vet hur man ska ta sig ur, att man inte känner sig tillfreds i sina relationer eller att man har fått en ny roll som man inte vet hur man ska ta sig an. Man kan också vilja gå i terapi för att få hjälp att förstå sig själv bättre. I parrelationer kan det handla om kommunikationsproblem, känslomässiga låsningar eller konflikter som man vill få hjälp att reda ut.

Jag erbjuder korttidsterapier såväl som längre terapier, krissamtal och konsultationer för individer och par. Jag erbjuder även psykoterapi för elitidrottare med psykoterapeutiska och
idrottspsykologiska frågeställningar utifrån egen erfarenhet av att ha tävlat på elit- och landslagsnivå.
Hör av dig, så bokar vi en tid för ett första möte!


Jag är legitimerad psykolog sedan 2014 och erbjuder psykoterapi utifrån psykodynamisk grund. Jag har även kompetens inom KBT, mentaliseringsbaserad terapi samt existentiell terapi.

Jag har lång erfarenhet av att arbeta i specialistpsykiatrin och att utreda och behandla tillstånd såsom depression och olika typer av ångest samt personlighetsrelaterade svårigheter. Jag är under pågående vidareutbildning via Psykologförbundet till specialist med inriktning mot psykologisk behandling/psykoterapi. Jag har erbjudit terapi för privatpersoner sedan 2021 och sedan 2024 har jag en egen praktik på Norra Allégatan 7, Göteborg.


Boka tid

Önskar du boka tid för psykologsamtal, parterapi eller om du har någon fråga, så är du välkommen att mejla eller fylla i formuläret. Jag återkommer oftast med svar samma dag och kan erbjuda en tid inom 1-2 veckor.

  Hitta till hit

  Curena
  Norra Allégatan 7
  413 03 Göteborg
  Vägbeskrivning

  Rulla till toppen