Linda Karlsson

Psykolog Göteborg

Det kan finnas många skäl till att man söker psykoterapi. Det kan handla om att man fastnat i livet och vill få hjälp att komma vidare, att man hamnar i en kris som man inte vet hur man ska ta sig ur, att man inte känner sig tillfreds i sina relationer eller att man har fått en ny roll som man inte vet hur man ska ta sig an.

Det kan vara att man plågas av stress, nedstämdhet och ångest eller destruktiva mönster som man inte förstår varför man upprepar. Det kan också handla om ett behov av att hantera förluster, sjukdomar och olika typer av begränsningar i livet.

psykolog göteborg
Psykologförbund-psykolog-göteborg

Medlem i Psykologförbundet


Terapi

Psykoterapisamtal kan hjälpa dig att fördjupa förståelsen av dig själv och skapa förutsättningar för att förbättra ditt mående, dina relationer och ge nya perspektiv på tillvaron

Jag erbjuder kortare och längre psykoterapier, krissamtal och konsultationer för individer och par. Jag erbjuder även psykoterapi för elitidrottare utifrån egen erfarenhet av att ha tävlat på elit- och landslagsnivå.


Boka tid

Önskar du boka tid för psykologsamtal, parterapi eller om du har någon fråga, så är du välkommen att mejla eller fylla i formuläret. Jag återkommer oftast med svar samma dag och kan erbjuda en tid inom 1-2 veckor.

  Kontakta mig via


  Priser

  Individuella samtal 45 min – 1000 kr.
  Student, arbetssökande eller sjukskrivna individuella samtal 45 min – 850kr.
  Kvällstid(efter kl 17) individuella samtal 45 min – 1150 kr
  Parsamtal, handledning och psykologtjänster åt företag: vänligen kontakta mig för upplägg och pris.


  Om mig

  Jag har lång erfarenhet av att arbeta i specialistpsykiatrin och att utreda och behandla tillstånd såsom depression och olika typer av ångest samt personlighetsrelaterade svårigheter. Jag är under pågående vidareutbildning via Psykologförbundet till specialist med inriktning mot psykologisk behandling/psykoterapi. Jag har erbjudit terapi för privatpersoner sedan 2021 och sedan 2024 har jag en egen praktik på Norra Allégatan 7, Göteborg.


  Hitta till hit

  Curena
  Norra Allégatan 7
  413 03 Göteborg
  Vägbeskrivning